Forfattere

Kort om forfatterne på bloggen:

Om O (Han/ham)
Jeg er gammel nok og bosat i Aarhus. Min passion er teater, og jeg arbejder på G-bar. Jeg er queer og har hele mit liv vokset op i mellem kønnene og nu prøver jeg at gro et skæg.

Om Sika
21 årig, queer person bosiddende i storkøbenhavn. Med hjertet og fissen på det rette sted. Jeg er universitetsstuderende, og blev i 2014 gift med verdens dejligste kvinde og mor til en lille firbenet pelsklump.

Om Gabriel (Han/ham)
Jeg er oldgammel og født og opvokset i boheme-livets svar på Østberlin, Aarhus. Jeg er pilskæv i forhold til resten af verden, kinky anlagt og grå-zoner er hvor jeg hører hjemme. Har en bachelor i historie og digital design, læser til mediegrafiker, maler og skriver i fritiden, og forsøger at holde katten fra min morgenmadsskål.

Om Noah (Han/ham)
Jeg er Noah, (surprise) 18 år gammel og i gymnasiet, hvor jeg går på den mest praktiske og brugbare linje, musik. Jeg er en transdreng, men meget langt fra maskulin, og jeg arbejder i en kælder fyldt med gamle bøger sammen med en hippie der hedder Maja. Jeg tegner og skriver og fik en grøn læbestift af min kæreste til jul.

Om SpaceyAcey (Han, ham)
34 år gammel og bosiddende på Østerbro. Regnskabsuddannet, men fungerer bedst som administrativ blæksprutte. Beskæftiger mig i min fritid meget med sprog, film, social retfærdighed og feminisme. Befinder mig oftest i min egen drømmeverden og tumler oftest med 117 tanker og idéer på samme tid. Tegner en lille smule en gang i mellem og følger alt for mange blogs på nettet.

Om Maia (Hun, hende)
Mit navn er Maia, jeg er 27 år gammel, og jeg bor i Århus. Når jeg ikke læser en masse faglitterære værker om psykologi og hænger ud i LGBT-miljøet, fordriver jeg tiden med at skrive indsigtsfulde kommentarer til folk, der ikke er modtagelige over for sådanne, i håb om lige så stille at ændre verden. Jeg er transkvinde og panseksuel (begge med diverse addendum’er) og elsker livet. Jeg foretrækker Hun frem for Han, Lakrids frem for Chokolade, Skjorter frem for Blonder, og Øl frem for Cosmopolitans.

Om Jasmin
Ny-århusianer i starten af tyverne, panseksuel, queerfeminist, ofte forvirret, ofte akavet, men altid nysgerrig. Jeg går og leger universitetsstuderende, men vil egentligt helst bare hygge og synge og snakke om alt og ingenting med seje mennesker.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s