16 år igen

For nylig er jeg flyttet og jeg har nu efterladt Åbyhøj til fordel for et værelse i en lejlighed midt i Aarhus C. Jeg kunne ikke være gladere og jeg nyder min sommerferie her i mit nye værelse med lyden af byens susen udenfor mine vinduer. For nylig fik jeg også en kæreste og vi har nu gjort det officielt på Facebook, så nu kan hverken jeg eller hun løbe fra, at vi er glade for hinanden 😉

Vi smed os på sengen efter flytningen og brugte hele aften der. Og putningen blev mere og mere intens i løbet af aften. Mit gamle værelse var i et hus hvor der boede andre mennesker, men jeg blev aldrig venner med dem. Hovedsageligt fordi de der boede der havde en tendens til enten at ryge meget hash, drikke for meget alkohol eller skændes højlydt med hinanden. Ikke lige min slags mennesker. Så dem var jeg ligeglade med om de hørte mig have sex.
Men her i mit nye værelse deler jeg lejligheden med en kollega og en sød pige, og jeg har på ingen måde et behov for at mine venner skulle høre os have sex.

Så vi prøvede at begrænse lydniveauet så mine kære roommates ikke skulle høre os. Men det var meget nyt for os og vi ikke kunne lade vær med at grine lidt over situation. Det var som om vi var 16 år igen og var på efterskole, og vi blev nødt til at være stille så hverken roommates eller lærere skulle opdage os. Og hvert øjeblik det skulle være så kunne føromtalt træde ind ad døren og fange us in the moment.

Jeg havde ikke sex da jeg var 16 år, og slet ikke på efterskolen og langt fra som en fyr. Men det er jeg nu, altså en fyr, og følelsen af at være 16 år og skulle være stille for ikke at blive opdaget gjorde ikke kun sex’en bedre (som er god som den er!), men blev også en helt speciel oplevelse. For pludselig fik jeg et minde om sex som en 16 årig fyr på efterskole med min søde kæreste. Det var ikke virkeligheden, men følelsen var ægte, og jeg fik pludselig foræret et mindre jeg aldrig havde troet jeg kunne få.
Og jeg elsker de øjeblikke. Øjeblikke hvor jeg pludselig får foræret oplevelser og minder som fyr, som jeg aldrig havde troet jeg kunne få. Det er ikke kun med sex, men også andre oplevelser som gør at jeg føler mig som en hel ung fyr. Og for en stund er jeg bare dét; En ung fyr. Ikke en pige, transkønnet, transmand, anderledes fyr. Bare en ganske gennemsnittelig fyr. For andre ciskønnede er sådanne oplevelser sandsynligvis hverdagsting som de ikke lægger mærke til. Men jeg mærker dem og hver gang føler jeg mig “almindelig” – på en god måde.

Hvem skulle have troet at følelsen at være 16 år på efterskole og ved at have hemmelighedsfuld sex med ens kæreste kunne være andet end bare frækt, men også en bekræftende identitetsoplevelse? Nu håber jeg bare ikke mine naboer hørte os og føler de ufrivilligt blev en del af oplevelsen!…

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s