Arme i luften!

Hej mine queer venner! Eller bare venner! Alle er velkomne her.
Lige for tiden er livet absolut fantastisk for mig. Og lidt skrækkeligt. Men mest fantastisk!

Jeg har fået tilbud et job på Århus Teater for anden gang i mit liv hvor jeg skal spille statist. Jeg ved ikke så meget, men jeg fik opsnappet at jeg skal spille en bøsset kirketjener! Så selv på scenen kan jeg drille kønsnormerne lidt 😉

Det er fuldstændig vanvittigt at jeg som ufaglært “skuespiller” får lov til at spille blandt professionelle til så stor en opsætning! Så mine arme er oppe i luften lige de her dage! (Bemærk alle !’erne, det er sådan set en fin illustration af mine arme).

Også, ja, så går mit kærlighedsliv sku’ ret godt. Jeg får lov til at bruge meget tid sammen med en sød pige med smukke øjne og en dejlig stemme. Det er virkelig rart at have hende i mit liv, og jeg nyder alting som det er lige nu imellem os! (Se; Flere arme!!)

Også er jeg begyndt på ny medicin. For hvad siger du? ADHD. De er ikke sikre på, at jeg har det, men en del tyder på det. Så nu starter jeg mine dage med en pille der er halvt blå og halvt hvid. Indtil videre kan jeg ikke mærke den store forskel, men det burde komme om en måneds tid.

Også fik jeg endelig, ENDELIG, sagt fra overfor en person der har presset mig i mange år. Det har været ekstremt hårdt, for det triggede alle mine tanker om at jeg ikke burde eksistere. Men nu er det gjort, også må vi se hvad der sker.

Jeg vil bare sige, at jeg virkelig er glad for tiden fordi jeg føler virkelig at jeg er på rette vej! Og nu hvor bloggen fylder 1 år kan jeg også se tilbage på ét års blogindlæg, og der har både været op og nedture. Men det er virkelig rart at kunne fejre mit ét års blogging her på Queer Tider med så gode nyheder og godt humør!

Håber I alle sammen har det fantastisk!

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 17.52.27.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s