Fyldeord

Jeg var egentlig i gang med at skrive et enormt poetisk indlæg, men så kom jeg i tanke om at jeg ikke er digter. Eller det kan jeg såmænd godt være hvis det skal være, jeg kom måske bare i tanke om min værdighed. Eller, poeter har også værdighed, så jeg kom bare i tanke om hvor svært det kan være for folk at forstå en over tekst. Eller, faktisk kan man være mere direkte og uddybende på tekst end med talte ord. Så det jeg kom i tanke om var, at jeg ikke gider virke ynkelig. Selvom man nu ikke behøver være ynkelig bare fordi man taler om poetik. Jeg ville jo bare sige at.. Ja.. Noget poetisk. Om kærlighed. Uden at være ynkelig. Og uden at miste min værdighed. Men den mistede jeg vist så snart jeg sagde jeg var digter. Eller, ikke min værdighed, måske min egen selvrespekt.

Det jeg vil sige er:
At det kommer i bølger, det her… Savn. Og tankerne der følger med. Men at jeg ikke sidder derhjemme som Rapunsel og venter (selvom jeg er faktisk er ved at lade mit hård gro ud). Faktisk lever jeg en helt masse. Tror faktisk ikke jeg har været så meget i live som jeg er nu. Eller, det ved jeg ikke om man kan sige, men jeg er i hvert fald meget glad for mit liv! Ja, det giver mening.
Men savnen er der. Og tankerne. Og minderne. Og jeg føler mig ynkelig når jeg har dem. Lidt ligesom en hovedpine får mig til at føle mig ynkelig. Selvom der ikke er en kur på det her. Og jeg føler bestemt ikke jeg i min ynkelighed fortjener hverken opmærksomhed eller taletid. Og mine fingre er enige. Altså, de skriver ingenting. Andet end en masse fyldeord. Og forvirrende ord. Om poeter, ynkelighed og kærlighed. Og et eller andet om savn.

For det er ikke de 3 små ord jeg savner. Det er ikke de lange sætninger i en kærlighedserklæring. Det er ikke engang høflig hverdagskommunikation. Det er ikke et savn efter romantiske ture til Kærlighedens by eller store løfter. Det er heller ikke fælles indkøbsture og parmiddage.

Jeg savner bare de brune øjne, okay?

Skærmbillede 2016-01-14 kl. 00.14.39.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s