Binge Trans

Lige pt sidder jeg med en stor skoleopgave der har deadline før jeg kan blive færdig. Det er mildest talt super nederne, but thats life. Det fedeste ved opgaven er, at den går ud på, at jeg skal omdesigne en hjemmeside for en virksomhed/museum/produkt fra Berlin.

Jeg har valgt “Schwules Museum*” som er Europas eneste LGBT*, og det har helt klart gjort opgaven sjovere at lave. For at introducere mine lærere/læsere til hvad Schwules Museum* er har jeg været “nødt til” at introducere nogle begreber. Så i min opgave om design og kommunikation, har jeg fået lov til at lave et helt afsnit om hvad L, G, B, T, *, Queer, binær og non-binær betyder. Jeg er meget spændt på hvad mine lærere vil sige til det, for begrebs introduktionen fylder.. Måske lidt for meget.. Men det er jo vigtige ting! Synes jeg. Altså.

Nu sidder jeg på falderebet med opgaven og binge watcher “True Trans” af Laura Jane Grace i baggrunden. (Hvis I ikke har set serien så er den her.) Og jeg har af en eller anden grund en kæmpe lyst til netop at se en masse videoer, film, dokumentarer osv. omkring transpersoner og queers. Film som “Transamerica”, “Boys don’t cry”, og alle de dokumentarer jeg har fået samlet over tiden (link til spilleliste her).

Det er spændende at høre andres historier, se andre som mig – eller som ikke er som mig. Blive klogere på * og alt det nonbinære indeholder. Det er ikke min familie, og jeg er bestemt ikke fan af at the notion at alle transmænd er “transbrødre”, men jeg har altid synes debatten om køn er interessant. Cis, trans, queer – det er spændende.

I forgårs havde jeg besøg af en kammerat der ville tage billeder af mig til en skoleopgave. Vi havde en lang og god snak om hvad han ville tage billeder af, og jeg blev klogere på hvordan jeg gerne vil have MIN historie bliver vist og hvordan jeg tror transkønnedes historie bedst bliver vist. Og min historie er ikke den binære heteroseksuelle transmand, men mere kringlet og stadig under udvikling. Jeg er SUPER spændt på at se billederne – mere end jeg nogensinde har været efter at folk har taget billeder af mig. For til den her session gjorde jeg nogle usædvanlige ting foran et kamera og jeg var 100 % komfortabel samtidig. Hvis jeg tør, så lægger jeg måske billederne op her. Nu vil jeg binge watche videre på min trans*/queer interesse. Og skrive opgave.

Skærmbillede 2015-12-15 kl. 21.02.54.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s