Tinder

Sidste uge fik jeg oprettet mig på Tinder. Endelig, kan man sige, for jeg har haft app’en liggende på min mobil i snart to måneder, men nu fik jeg altså endelig oprettet mig. Mine forventninger til det var ikke så store, men kan dog ikke sige mig fri fra at have nogle romantiske illusioner om, hvad der kunne komme ud af det. Så derfor – jeg kastede mig ud i det!

Nu har jeg så brugt den en uge, og det har resulteret i to ting: Et match (som ikke har fjernet mig igen inden nogen form for kommunikation), og tanken om, at slette app’en.

For at tage det positive først: Jeg fik et match! 😀 Og endda var det en meget spændende kvinde, som jeg godt kunne se, jeg havde meget til fælles med. Jeg tog mod til mig, og fik skrevet en besked til hende, og der gik lige nogle dage inden der var svar. Jeg svarede, og nu venter jeg på at se, om jeg får endnu et svar. Så det går vist, om end meget langsomt.

Så til det negative: Den måde, Tinder fungerer på, har jeg fundet ud af, slet ikke passer til mig. Hvilket er grunden til, jeg overvejer at slette den. Jeg troede (måske lidt naivt), at folk gjorde noget ud af deres profiltekster, men efter at have set, at de er en sjældenhed, gik det op for mig, at det kun er billeder, der virker til at have en betydning. Fair nok, sådan fungerer det oftest i forhold til datingsider og –apps, men det kom alligevel bag på mig, at det var så udbredt. Og i forhold til, at jeg altid har haft et meget ambivalent forhold til mit udseende og stadig den dag i dag kæmper med dårligt selvværd, så er det nærmest angstprovokerende for mig at navigere på Tinder, der kun går på udseende, og hvor det står klart for mig, at folk derfor kun vurderer mig på dette.

Det har så også ført til, at jeg bruger utroligt lidt tid på den nu, så jeg er oftest kun online en enkelt gang om dagen, og kun i nogle få minutter. Jeg får det simpelthen dårligt af at være på i længere tid af gangen.

Så – nu ser jeg, hvad der kommer ud af det match, jeg har. Løber det ud i sandet, eller skulle det gå hen og gå godt, og vi begynder at kommunikere via andre kanaler – ja, så ryger Tinder altså i svinget. Og det vil jeg faktisk kun være glad for.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s