Bi-sex

Han har skæg. Det er tykt og rart at nusse. Han har lange hår på maven og brystet. Det føles rart at glide mine fingre igennem dem. Han er blød, og varm. En mand. Han har søde øjne og et dejligt smil. Vi har samme briller, nærmest samme kasket. Hans læber er store og bløde på mine. Han er rar at kysse med. 

Hun dufter fantastisk. Og når hun danser ser hun til siden imens hun smiler. Hun har grønne-grå øjne, omkranset af sort make-up. Hendes hud er glat og hendes læber røde. Hendes hår er langt og sat op i en knold. Hendes kys trækker mig ind til hende. Jeg skal bøje mig en smule ned for at nå hendes læber. 

Jeg krøller mine fingre ind i hans skæg imens vi kysser. Han holder om mig med hans faste hænder. Hans skridt vokser, og hans bukser er åbne. Han trækker min t-shirt af. Og åbner mine bukser. 

Hun sidder på mit skød. Kysser mig lidenskabeligt og ser på mig med smukke og lystne øjne. Vi griner lidt. Så går vi ind i sengen. Hun kommer med små lyde der får min krop til at krible. 

Jeg lægger mig på hans seng. Trækker ham ned til mig. Vi kysser. Hans hår er bløde mod min hud. Jeg føler mig tryg. Feminin. Og det er okay. Jeg er mig. 

Hendes negle kradser min ryg og jeg brummer. Jeg løfter hende rundt, bider i hendes krop. Jeg føler mig tryg. Maskulin. Og det er okay. Jeg er mig. 

Der ér forskel. På de to. Både dem og mig. Men jeg føler mig tryg, nysgerrig og værdsat. Det er sjovt. Og skræmmende. Og hyggeligt. Det er mig. tumblr_nkw63hY5HD1r1arpmo1_540.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s