Post-travlhed

De her dage har jeg post-travlheds stress som betyder jeg glemmer at trække vejret, jeg har ondt i brystet og fanger mig selv i at glo ud i luften uden at vide hvor længe jeg har gjort det. Dertil kommer der næsten ingen ord ud af min mund og min hoved rumsterer med tanker. Det er helt okay, at jeg har det sådan, og meget normalt for mig.

I søndags spillede min teatertrup sin sidste forestilling på en teaterfestival, og med den blev mange måneders teaterliv for mig afsluttet. Bortset fra en måneds ferie i sommers, så har jeg non-stop lavet musical og teater siden februar. I alt har jeg lavet to musicals og et teaterstykke i år, hvilket jeg synes er ret godt gået!

Min nu går jeg rundt i min post-travlheds stress/uro og prøver at samle mine tanker om alting. Hvis jeg kan samle mod til mig, vil jeg måske fortælle jer om de tanker jeg har om at date andre mænd sammenlignet med det at date piger. Og egentlig vil jeg også gerne fortælle om kærlighed, og det at føle sig halv fordi man har mistet den person man tror er sin sjælepartner. Det er kønskærlighedslimbo til tider, med en balance gang af libido og behov.

Men det der fylder mest af alt er et projekt der har rumsteret i mit baghoved i flere uger snart. Jeg vil gerne lave en ny teater forestilling som skal handle om køn. Bum. Det er det jeg ved. Men behovet, lysten og tankerne holder mig vågen om natten og rumsterer konstant i mit baghoved. For hvordan kan jeg lave en forestilling om køn? Og hvad mener jeg med køn? Hvad er køn, måske? Eller hvem er køn? Køn som i køn. Som i smuk. Du ved. Og har det noget med køn at gøre? Altså køn, tillægsordet.

Jeg vender tilbage med min brainstorm om køn, for jeg får helt sikkert brug for en masse inputs til forestillingen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s