Kender I det?

Hvis I ikke har set 21 Søndag afsnittet om Vincent der bryder kønsnormerne så gør det nu!

Vincent er pisse sej og går i præcis det han vil. Jeg synes hans forældre er ligeså pisse seje fordi de ikke har stoppet ham eller prøvet at tvinge ham ned i en konventionel kønskasse. Thumps up all the way til Vincent og hans familie.

Kender I det at man ser en person og tænker “sådan der vil jeg også være!” Det sker rigtig, rigtig tit for mig. Det ene øjeblik ser jeg en kodyl sej Lebbe med svedige tattoveringer over det hele og jeg tænker “jeg ville ønske jeg kunne være den mest cool dykede lebbe in the neighborhood.” Og det næste øjeblik ser jeg en androgyn skønhed med læbestift og kjole på og tænker: “Jeg ville ønske jeg kunne gå i alt det flotte tøj og lægge en perfekt make-up og bare stråle af androgynitet.”.

Det er bestemt ikke fordi jeg ser mig i spejlet og tænker “øv”, overhovedet ikke. Jeg er faktisk ret stolt af hvor pæn jeg er endt med at blive, og jeg går meget op i at gå i pæne skjorter og farvesammensætte mit tøj til perfektion. Men alligevel bliver jeg meget påvirket af de seje kønsnormbrydende mennesker jeg møder og jeg tænker “Jeg vil også være sådan”. Også ser jeg på min bankkonto og tænker “Jeg har ikke råd til at blive sådan”.

Derudover så tør jeg ikke. Nu har jeg ejet en kjole i nogle måneder, men den har det meste af tiden bare set indersiden af mit skab. Når det endelig kommer til stykket så konformer jeg af enten frygt eller dagligdagens dovenskab, og ender i de samme skorter og farvekombinationer. Ret kedeligt, men nemt.

Men det er nu heller ikke nemt at ville ændre stil hver gang jeg ser en cool queer person. Og der er altså mange af dem!

Skærmbillede 2015-09-17 kl. 15.49.38

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s