Afslutningen på historien

Jeg skylder vist efterhånden at knytte nogle løse tråde sammen… For noget tid siden skrev jeg en del om en kvinde, jeg blev lidt lun på, og om hvordan det gik mellem os. Jeg fik aldrig skrevet, hvad der skete, efter jeg sidst skrev om, at jeg ville invitere hende på en date…

Long story short – jeg skrev, hun sagde nej, og vi blev enige om at vores forhold var venskabeligt. Så der skete ikke mere mellem os.

Efter jeg fik den besked, var jeg selvsagt ked af det, men må samtidig indrømme, at jeg følte en byrde blive løftet fra mine skuldre. Det havde optaget mig meget, så lige pludselig at blive ”fri” for at spekulere hele tiden, og ikke skulle give sig ud i et forløb om dating og muligt kæresteri med alt hvad det ville medføre af spænding, nervøsitet og hvad ved jeg – det føltes faktisk rart ikke at skulle begive sig ud i det. Samtidig med, at jeg ville ønske, det var netop den retning, vi havde bevæget os i.

Det var så modsætningsfyldt. Så jeg vidste ikke rigtig, hvordan jeg i det hele taget skulle reagere eller hvad jeg skulle sige. Så jeg lod bare være. Og så gik tiden, og jeg fik tankerne hen på andre ting, og jeg tror et eller andet sted, jeg glemte de følelser, jeg havde haft. Det, eller også løb de ikke så dybt, som jeg først troede.

Så jeg er ikke længere lun på hende. Eller på nogen. Det sker heller ikke særlig tit for mig. Sidste gang, det skete, var i julen 2012. Så med mindre mønsteret ændrer sig, skal jeg nok ikke lige forvente at forelske mig i nogen igen det første års tid eller to. Hvis jeg forstår at bruge tiden indtil da fornuftigt, kunne jeg passende forberede mig mentalt på alt det der med dating og sådan, så det ikke virker så skræmmende på mig næste gang 🙂 Det kunne være rart.

Og det virker faktisk – det der med et venskabeligt forhold 🙂 Vi har set hinanden flere gange siden, og vi snakker fint sammen. Det er jeg ret glad for 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s