Kærlighed

Min kæreste er lige flyttet til Irland i 1 år for at arbejde med handicappede på en Camp Hill. Mange ved at hun er rejst, og mange ved også vi lige er fundet sammen igen efter et halvt år fra hinanden. Og mange spørger om det ikke er hårdt, at hun er rejst og “hvad gør vi så?” Mange næsten indikere, at vi jo burde slå op igen eller tvivler på at vi kan klare afstanden. Og hver gang bliver jeg lidt forvirret over deres tvivl.

Jeg kender ikke den præcise afstand mellem Sydirland og Århus, men der er én times tidsforskel og en flyvetur imellem. For nogle måneder siden var der 10 km imellem min kæreste og jeg, men en kløft af forvirring, sårede følelser og knuste hjerter – og dét er en afstand der ikke kan løses med en flybillet. Min kæreste og jeg snakker i telefon sammen hver dag, gerne flere gange om dagen, og skriver om hvad vi laver. Det er rart og hyggeligt, og selvom hun ikke fylder i sengen om aften så føler jeg mig meget tæt med hende.

Tit tænker jeg på hvordan min transition ville have været uden hende. Vi fandt sammen nogle dage efter jeg var begyndt på hormoner, så hun har været med fra starten af mine fysiske forandringer. Hun har grint sammen med mig hvor meget mere jeg sveder, lugter, spiser og snorker. Hun har kysset min dysfori væk og altid forsikret mig om, at jeg er mand nok til hende. Nogle har endda spurgt hende om hun slog op med mig fordi jeg var transkønnet, hvilket hun blankt afvist ligesom jeg nu afviser afstanden er et problem.

Jeg er møghamrende priviligeret at have en kæreste der elsker min krop præcis som den er og som gør alt for at jeg har det godt. At være kærester er mere end sex og at holde i hånden. Det er at støtte hinanden i at vokse om det så er at rejse til Irland i 1 år eller finde sig selv i queer verden.

Jeg er en heldig fyr! tumblr_nrv459H0IF1qzag1wo1_1280 (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s