Starfighter: Eclipse

De sidste par dage har jeg brugt uanselige mængder af tid på dels at spille et computerspil, dels lytte til det musiknummer, det åbner og lukker med. Spillet hedder ”Starfighter: Eclipse” og musikvideoen noget så originalt som ”Desire”.

SFE

Hvis du kender til den webcomic, der meget simpelt hedder ”Starfighter”, så ved du, hvad du kan forvente af spillet – gør du ikke, kan jeg kort forklare, at historien tager afsæt i et futuristisk samfund, hvor vi følger hovedpersonerne Abel og Cain og deres oplevelser som del af den rumbårne enhed kaldet The Alliance.

Spillet reducerer de to til bipersoner, og introducerer i stedet to andre personer som de primære karakterer – Helios, som man spiller som, og dennes nye partner, Selene. Spillet er en form for dating simulator, hvor du gennemlever fem dage og interagerer med forskellige karakterer over den tid. Du præsenteres for forskellige valgmuligheder, og vælger du rigtigt, ender du sammen med en af de øvrige karakterer i spillet. Vælger du forkert – ja, så kommer en sort skærm med ”Game over” i rød skrift, og du må pænt begynde forfra…

Dating sims er rimeligt populære, men det der gør, at jeg synes dette spil stikker ud fra andre er dels den grafiske side (HamletMachine er en fantastisk tegner!), dels det at – i modsætning til de fleste andre spil i genren – så er alle karakterer, man kan ende sammen med, mænd. Og man spiller selv som en mand. Læg oven i det, at de afsluttende scener med hvem man nu ender sammen med, er så grafiske som selve den webcomic, universet kommer fra (NSFW).

Så – med andre ord – der er lagt op til svedig, heftig tegneseriesex mellem mænd i det her spil 🙂 Scenerne ”begejstrede” mig ikke ligefrem (if you get me), men hele historien og replikkerne var godt skrevet, så jeg fulgte interesseret med.

Og hvis du er til firser-inspireret pop, så prøv lige at giv musiknummeret et lyt – det kan være, det inspirerer til at prøve spillet af eller til at tjekke den oprindelige webcomic ud 🙂

Video her: https://youtu.be/oIpci4XB7Bk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s