Pride historie..

Jeg ved ikke hvor tydeligt det var i mit sidste indlæg, men jeg var pisse forvirret. Siden søndag morgen gjorde jeg ikke andet end at græde, grine, være forvirret og på en eller anden måde gå til eksamen og få sommerferie med et 4 tal. Nøj det var ikke sjovt at blive halal slagtet i budgetter, men jeg må have sagt noget rigtigt siden de ikke bare dumpede mig..
Hele søndag aften gik jeg rundt om mig selv pisse forvirret og ør. Og hvorfor spørger I? Jo, nu skal I høre;

Pride er min yndlingsdag. Det er en dag hvor jeg kan føle mig fri, rende rundt i bar overkrop og føle jeg er en del af et kæmpe dejligt og kærligt miljø. Men Pride har de sidste 2 år også været en dag jeg fejrede med min eks. En dag hvor vi malede flag i hinandens ansigter, hvor hun smurte mine skuldre i solcreme og jeg hentede hende når hun var for fuld til at gå selv. Det var en dag vi fejrede sammen og hvor vi gik hånd i hånd med paraden. Så Priden i år var også svær, for det var den første uden hende siden 2012.

Men sådan har det sidste halve år været for mig. En masse nye oplevelser uden hende. Én af dem er den her blog som jeg startede op imens jeg midlertidigt boede hos mine plejeforældre og kedede mig. Der skulle ske noget, jeg skulle gøre noget, og at starte en blog om noget jeg havde brug for var en løsning.

Det starter med at jeg er på vej ind på arbejde om lørdagen og min eks skriver hun måske kommer på G-bar. Vi havde en aftale om, at hun ikke kom der når jeg var på arbejde, så jeg bliver selvfølgelig vred. Og håbede hun ikke drukkede op. Jeg løber rundt for at følge med tempoet som en propfyldt G-bar med Pride glade mennesker skaber. Shezus der var travlt! Jeg rystede af stress og dér, lige dér træder min eks ind på G-bar.
Hercules-disneyscreencaps.com-6022Jeg var ikke glad.

For at gøre en lang historie kort så endte jeg først i personalerummet tudende, men senere hen foran min eks fordi hun ville snakke med mig. You heard it right; Hun ville snakke med mig. Og jeg græd. En masse. For jeg var og er stadig vild med hende.

true-love-meme-300x225Jeg er et meget forstående menneske og jeg har aldrig været vred på min eks over at hun gik. Det var godt for os begge to at vi var fra hinanden, og løbet af det sidste år er jeg vokset så meget. Men mine følelser stoppede aldrig med at være der for hende. Vi snakkede sammen og aftalte at mødes snart. Jeg var en blanding af møghamrende glad, lettet og pisse forvirret. Jeg kunne vitterligt ikke holde min koncentration om noget i mere end 10 minutter, så eksamenlæsningen søndag var bare såååååå sjov…..

Anyway. Nu er der gået en uge og jeg har brugt det meste af min nyopstartede sommerferie sammen med hende. Vi har det pisse hyggeligt og sjovt sammen, og alt det gode vi havde før er der stadig. Og alt det der skulle ændres er vi godt i gang med at arbejde på. Jeg vågner stadig op ved siden af hende og er forvirret over om jeg drømmer, men den er sku god nok; Hun er der. Min A.

Så er der bare den mindre detalje, at hun rejser til Irland i 1 år om en måneds tid – BUT TRUE LOVE WILL FIND A WAAAAAAAAAY…..

hpebe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s