Aarhus Pride

I lørdags var der Aarhus Pride og hvis I er gået glip af det har jeg ondt af jer!

Jeg startede kl 10 om morgen på G-bar hvor vi gjorde vores lille trækvogn med musikanlæg klar imens vi læskede os i daquries og alkohol. Alt herfra er en smule uklart, men jeg kan huske at jeg hilste på en masse dejlige mennesker og gik i paraden med en veninde. Jeg var møghamrende glad og løb rundt på Pride pladsen og hyggede mig. Det blev også kun til 20 minutters søvn inden jeg skulle arbejde på G-bar. Hvilket var s.i.n.d.s.y.g.t. Jeg opgav at følge med opvasken og prøvede bare at rydde af så hurtigt jeg kunne.

Jeg outede mig selv flere gange til Priden hvilket jeg giver alkoholen skylden for. Men det var faktisk befriende at kunne være åben om mig selv, og modsat andre gange fik det mig ikke til at føle mig mindre som en mand. Jeg har før følt at når jeg outede mig selv, at folk så anderledes på mig. At de behandlede mig anderledes. Men nu føler jeg inden forskel at folk ved det, og det er skønt. Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet fuldstændig fri for dysfori og glad for min krop, eller hvad der sket, men jeg klager ikke!

Generelt kan jeg mærke en kæmpe tilpas i mig selv og min identitet. Så meget, at jeg har købt en kjole og hyggede mig med at lave et fotoshoot ud af det. Det vil jeg fortælle mere om en anden dag, for mit værelse er ét stort rod og nu nytter mine overspringshandlinger altså ikke mere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s