Bryster

I mine teenageår var jeg ikke så begejstret for min krop. Okay, det er de færreste nok, men for mig førte det til, at jeg viste mine bryster ret meget frem.

Jeg havde fået en eller anden trist idé om at de var mit eneste fortrin. Med årene er det heldigvis lykkedes mig at gøre dem lidt mere til en del af mig og min bløde krop og lidt mindre til en eller anden fremmed pyntegenstand på min overkrop. Oven i det så er hele min krop nok blevet lidt mere min og lidt mindre alle de skøre forventninger folk har til den. Jeg tror endda, den er blevet lidt mindre det jeg ser i spejlet og lidt mere det jeg bor i.

Okay det blev lidt mere højtragende end jeg havde forestillet mig for mit første blogindlæg.. Jeg tror, det jeg prøver at sige er, at det ikke som sådan er ud af kropsdysfori, at jeg har bestilt en binder. Altså sådan en overdel til at spænde dine bryster ind med.

Jeg har luftet ideen i lidt forskellige kredse og selvfølgelig fået forskellige reaktioner i form af alt fra “fedt! Lad os bestille det sammen” til meget undrende “hvad er det?” og mest af alt “hvorfor?”. Mine studieveninder var dem, hvis reaktion jeg var mest nervøs for, fordi jeg ser dem hver dag og holder ualmindeligt meget af dem, men de var som altid søde og mest af alt bare undrende. De forstod vist ikke helt, hvad jeg ville med sådan en. Jeg kan godt forstå deres undren. De fleste kvinder sætter vist pris på at have bryster og det er nu heller ikke fordi jeg ikke holder af dem fra tid til anden.

Når jeg ser mig i spejlet er det bare meget sjældent det jeg forventer, der kigger tilbage. Der er bare altid en eller andet udefinerbar i mit udseende, til at det sådan rigtigt ligner mig. Lyder det skørt? Måske, men det bringer nogle sjove frisure med sig i min stadige søgen efter nye ting jeg kan gøre med mit hår. Jeg prøver i det små at ændre lidt hist og lidt her og se hvad der sker. Nogen dage virker mine bryster fx bare i vejen. Så nu har jeg bestilt en binder. Jeg tænker, det bliver sådan en “fra tid til anden ting”, som at style mit hår på en anderledes måde eller i mit tilfælde at have make-up på. 

Så nu gør jeg det! Så må vi se, hvordan det så går og så vil jeg ud og have mig nogle seje hipster-skjorter med små dyremotiver på!

Skjorte

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s