Chokoladekrop

Jeg er inde i en forfærdelig periode hvor jeg er sulten hele tiden. Jeg er umættelig og spiser flere gange om dagen og i store portioner. Og selvom jeg viiiiiirkelig prøver at spise sundt, så er jeg næsten blevet afhængig af Marabous nyeste skud på chokoladeplanten; Små søde eller salte kiks i chokolade.

“Omg, stop, it’s chocolate time!” Siger min krop mindst én gang om dagen. Derudover er der også energidrik. Og lidt slik der jo alligevel skal spises. Og sodavand. Og chips til sodavanden. Og frokost. Og lidt mere frokost. Og mad. Mer’ mad! Nu!

You see the pattern.

Det er som om jeg prøver at få bedre samvittighed ved så at se diverse slankeprogrammer og extreme vægttab shows imens jeg spiser føromtalte retter. Fordi hvis folkene på skærmen sveder og træner så træner de helt automatisk fedtet væk jeg selv indtager. Hvilket er samme logik som at det gør ikke noget jeg drikker sodavand med sukker, så længe jeg spiser brocolli samtidig..

Og alt det her foregår samtidig med at jeg hver dag studerer min mave i håb om at der i løbet af natten er dukket en six-pack op. Jeg vil jo vildt gerne have en super trænet og muskuløs krop, men det hjælper marabou chokoladen ikke ligefrem på.. Og selvom jeg træner et par gange om ugen, så er det ikke nok til at jeg ligner Herkules.

Her er så dilemmaet: Bør jeg omlægge min kost og liv og få den drømmekrop, eller nyde livets små gaver af marabou og faxe kondi booster. For den lille bid chokolade eller faxe kondi’en er nogle gange det der kan gøre min dag god igen, eller bare bedre. Det er ting jeg nyder og til tider er en nødvendighed hvis jeg skal kunne øve “Korsbæk” sangen én gang til. Det med at tage de rigtige valg når udbyttet er langt ude i fremtiden er ikke ligefrem noget jeg er god til.

Hvad vil I helst? Chokolade eller drømmekroppen?

Advertisements

2 thoughts on “Chokoladekrop

  1. Hvorfor velge mellom sjokolade og drømmekropp? Med variert kosthold kan du ha drømmekropp med sjokolade innabords. Kos deg du! Trivsel er det vikitgste

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s