Dovenskæg

Jeg er en doven person. Hvis jeg kan slippe afsted med ikke at gøre noget, så gør jeg det ikke. Det er tydeligvis en character flaw, men man kan jo heller ikke være perfekt på alle områder, og det bevirker jo også at jeg har mere tid til at ligge og se serier, så helt skidt er det ikke 😀

Min dovenskab gælder dog også mit udseende. Jeg er flere gange blevet kritiseret for mine uregerlige øjenbryn, min mangel på make-up, mine grimme negle og jeg ved ikke hvad. Sandheden er, at jeg er ret ligeglad. Jeg ORKER simpelthen ikke at skulle plukke øjenbryn hver aften, specielt ikke fordi de fleste af dem er så hvide at de knap kan ses i spejlet. Altså, hvis det er noget andre folk har lyst til, så fred være med det, men I får ikke mig med på den.

Når jeg skal være social er der forskellige stadier af make-up, jeg benytter mig af:

1: Hjemme hos mig, gode venner/kæreste – ingen make-up. Hvis man er heldig har jeg mascara på, men det er det.
2: Afslapning hjemme hos venner/kæreste – mascara, og hvis jeg gider, kohl liner.
3: Fest hos venner/større forsamling/interview – BB cream, pudder, mascara og liner.
4: Fest i byen/fint selskab/familiefest – All of the above + øjenskygge og måske blush.

Jeg kunne aldrig finde på at tage make-up på når jeg bare er for mig selv – hell, jeg kan knap nok tage mig sammen til at tage tøj på, hvis jeg ikke skal ud af lejligheden den dag! Og hvis jeg ikke skal være social, well, så barberer jeg mig heller ikke. Og det er ikke fordi, jeg ikke trænger til det. Jeg kan gro et anseeligt skæg på en uge, hvis jeg vil. Det er sket før – så sent som i februar i år lå jeg syg, og var overhovedet ikke social. Med min forkølede stemme og mit fine fem-dages skæg, var det næsten som at se mig selv som jeg så ud for 2 år siden!

Jeg nyder faktisk at lade skægget gro lidt, af flere grunde.
For det første er det nogle gange hårdt for psyken at skulle barbere sig. Det er det ikke så meget mere, men for blot et år siden var det helt forfærdeligt at blive mindet om at man ikke var helt lige så meget kvinde som andre kvinder.
For det andet er det hårdt for huden. Jeg har meget sensitiv hud, og jeg får knopper på halsen hvis jeg barberer mig flere dage i træk.
For det tredje er barberblade super dyre! Like, damn!
Og for det fjerde er jeg doven.

Men nogle gange hænder det at jeg skal købe ind, og her står mange folk af. Jeg barberer mig ikke bare fordi jeg skal i Føtex. Jeg smider blot en helt anonym vindjakke på, og tumler ned i centret. Man skulle tro, det ville genere mig, for de fleste folk vil helt naturligt aflæse dig som mand, når du har så fint et skæg…men jeg er ret ligeglad. Jeg er bare mig, og jeg behøver ikke at overbevise tilfældige folk i Føtex om at jeg er kvinde. Screw that.

Men…jeg har lidt et problem, nu, for efter at have været i hormonbehandling i et års tid, og have levet som kvinde lidt længere end det, har jeg tillagt mig diverse feminine træk…mit hår er langt og flot, min røv er ganske pæn, og den vrikker så fint. Min stemme er lys med feminint tonefald, og, ja…jeg tænker nogle gange, om folk bliver forvirrede, når de ser mig 😀

Men jeg er ligeglad. Folk må tænke hvad de vil, og jeg ser sgu stadig godt ud med skæg Bearded-Lady

Hell. Yes. 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s