Hakuna Matata

Udover at være mit motto, er dette en signifikant frase for mig, idet den symboliserer noget meget personligt…

Begyndelsen på min seksuelle opvågnen.

Forvirret? Fair nok. Men prøv så at forestille dig, hvor forvirret jeg selv var da jeg som ganske ung så Løvernes Konge, og fik mit første crush på en af karaktererne i den. Gæt hvem?

Simba. Selvfølgelig var det da Simba! Vi snakker ikke lille, trælse, forkælede Simba, nej nej, men den voksne, selvsikre, egenrådige Simba, med en manke flottere end selv Mufasas. Hans stemme, hans karakter, hans måde at bevæge sig på…jeg var forgabt. Og meget, meget forvirret.

Jeg har snakket med nogle få folk om dette, og de fleste synes, det er sært – de fleste teenagere forelsker sig i menneskelige karakterer fra Tv-shows, film eller musikgrupper (eller deres klasselærer…been there too), og jeg skal da også indrømme at Angel og Spike fra Buffy absolut heller ikke undslap mit blik. Det er tilmed okay at være forelskede i menneskelige karakterer som Prins Erik eller Jasmin…men for mig var det altså Simba der startede det hele.

Lad mig få noget på det rene – jeg er ikke seksuelt tiltrukket af løver eller dyr i det hele taget. Det er slet ikke det, det handler om. Jo, altså, jeg har haft mine seksuelle fantasier om Simba, men det har være meget uskyldigt, og har sådan set bare været den scene til sidst i ‘Can you feel the love tonight’, hvor de endelig “kysser”.

Følelserne er der stadig, og ligesom så meget andet ved min person, som jeg og andre vil anse som “sært”, har jeg valgt at give dem lov til at være der. Simba var mit første crush, og dukker stadig op i mine tanker fra tid til anden. Det vil jeg ikke undskylde for 😀

Og jeg er ikke alene i at have disse følelser. Forleden så jeg en video fra Buzzfeed, der omhandlede samme emne – og her blev Simba også nævnt. Det var faktisk det, der inspirerede mig til at lave denne post 🙂

Jeg har altid gerne ville have en kæreste som Simba…og jeg ville være dennes Nala.

Og det sjove er…nu hvor jeg tænker over det…har begge mine seriøse forhold haft en Simba/Nala agtig kvalitet…

Og de har begge været rødhårede!

Måske har Simba sat dybere spor end først antaget…oh well. Hakuna Matata 😉

hakunamytatas

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s