Påskefrokost

Jeg er træt i dag. Og jeg mener – virkeligt træt. Det har været en lang, men god weekend: Kaffeaftale med en ven og feministisk fredagsbar i fredags, påskefrokost i går og brunch og spil med venner i dag. Jeg kom i seng omkring kl. 4 i nat efter en lang frokost, og skulle op alt, alt for tidligt, da jeg havde aftaler i dag også. Derfor min træthed.

Men tilbage til påskefrokosten, for den var faktisk ret unik 🙂 Det var nemlig den første påskefrokost for aseksuelle i Danmark. Og den blev en stor succes.

Vi var 11 personer samlet – med vidt forskellige baggrunde, uddannelser, jobs, fritidsinteresser og historier i bagagen. Aldersmæssigt lå det fra 16 til de 48 år. Så alt i alt meget varieret 🙂 Som en af deltagerne bemærkede i vores tråd om arrangementet på AVEN (Asexual Visibility & Education Network) her i dag, så var det bemærkelsesværdigt (på den virkeligt fede måde), at samtalen gik så godt, idet vi var en så broget flok. Jeg synes, det var fedt at se, at det var sådan, og alle havde noget at byde ind med til de forskellige emner, vi diskuterede.

Det gik som vanligt til en påskefrokost – der var lige en introduktion, fordi de fleste ikke kendte hinanden, derefter mad og kaffe og kage iblandet hyggesnak. Selskabet brød lidt op i to grupper derefter (de yngre for sig, og de lidt ældre for sig), men samledes senere på aftenen til spil og hyggesnak. Jeg selv endte med at blive pænt pløret, og da jeg bliver fuld, bliver jeg oftest meget kærlig og vil gerne nusse folk. Heldigvis fandt jeg en cuddle buddie i en af de andre, og vi lå i et par timer på gulvet tæt sammenslynget om hinanden. Og det var det eneste, der skete – vi lå bare der, og af og til nussede den ene ryggen på den anden eller noget. Der skete ikke mere eller andet, for der var ikke mere i det end det.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at hvis det var sket i et hvilket som helst andet selskab, så ville der nok ligge en forventning om andet og mere i det. Så ville det, at vi lå tæt og nussede være at anse som et art forspil til måske at kysse eller noget, og der ville være fokus på visse dele af vores kroppe frem for andre. Men det var det fedeste, ved det her – det undgik vi, i og med vi begge var aseksuelle, og vi begge var sådan: ”Jeg vil bare nusses”-agtig 🙂 That’s it, og så hyggede vi os med det og havde heller ikke lyst til andet end det. Kald det et one night cuddle 😉

Kropslig berøring kan virkelig noget, for jeg følte mig næsten helt høj, da vi holdt inde med det. Jeg tror endda, jeg strålede. Og det bare af at have holdt om et andet menneske.

Jeg føler mig stadig i et kærligt humør, men må lige nøjes med at nusse mig selv i dag – og så vil jeg gå tidligt i seng, for jeg trænger virkeligt til at sove efter en fantastisk weekend 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s