Sorte øjenlåg

Det var fredag aften og jeg skulle hjem til nogle venner og se x-factor. Jeg vidste ikke hvor aften ville ende, men jeg havde lyst til at tage make-up på, så det gjorde jeg. Først sort øjenskygge og en sort eyeliner og derefter mascara. Mine øjne blev større og mit ansigt mere feminin med lagene af sort. Pisse lækker, tænkte jeg.

Kun lidt tilfældigt endte vi på G-bar, da det er sidst på måneder og jeg får rabat der. Jeg mødte nogle tilfældige piger og brugte lang tid på at overbevise dem om, at jeg altså var hetero. De sorte lag på og om mine øjne modbeviste det faktum ifølge dem. Meget heteronormativ når man tænker på, at vi er på en homobar!

Jeg lovede at komme dagen efter hvor den store Oscar fest var, og hvor pigerne ville komme igen. Det var lørdag og min lyst til at have make-up på var ikke tilstede, så jeg tog af sted med blege øjenlåg og i min pæne, maskulin skjorte. Efter et par timer dukkede pigerne op igen i virvaret af mennesker. Og hold da op; De var imponerede over mine blege øjenlåg!

De skulle ae mig på brystkassen og armene nærmest for at forsikre dem selv om, at jeg var virkelig, imens de roste hvor godt jeg så ud uden make-up. Det er sjovt hvordan lidt sort på øjnene kan ændre folks opfattelse af min seksualitet, og deres tiltrækning til mig. Jeg har nu fortsat tænkt mig at gå med make-up når lysten er der, for jeg synes jeg ser godt ud i det, og det er uanset hvad tilfældige piger så synes.

Derudover kan jeg fortælle at selv de bedste kys bliver spoleret lidt, når man frygter pigen rager en i skridtet og penis protesen ligger derhjemme!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s