Fastelavn og skostørrelser

 

Den eneste fastelavnsfest jeg regner med at skulle til, kommer til at foregå i klubben. Jeg har ingen anelser om kostume eller andet outfit. De siger nøgenhed er den bedste maske, men jeg er ikke helt sikker på at min krop vil være glad for at skulle fremstilles i dens adamskostume, min dysfori siger ihvertfald nej.

Nå, jamen hvad skal jeg så stille op? Well, jeg har en lang sort paryk, min kæreste har en ret cute gothic lolita kjole i sort med røde blonder og flæser og whatnot. Hofteholdere og strømper sørger jeg selv for. Det skal nok blive et scoop! Oh wait… I forgot about the shoes…

Jeg elsker sko, jeg har en decideret sko-fetish. Jeg har ikke mange selv, og dem jeg har er lavpraktiske: vinterstøvler, flade snickers/hverdagssko, træningssko, sandaler og de sædvanlige udtrådte par sko der står klar når man bare lige skal ned med skraldeposen. Og så har jeg mine elskede plateausko, men man kan ikke just sige at de ville passe til en lille goth-pige. Ud over ikke at passe til det outfit jeg har i tankerne, så bemærkede min kæreste også at mine tæer stak længere ud end de normalt gør, sidst jeg havde dem på. Jeg rynkede panden og fik målt min fod fra hæl til længste tå (i mit tilfælde pegetåen, I ved, den der er ved siden af storetåen – hvad man end kalder den!!).

True, jeg er gået en skostørrelse op. Tak, hormonbehandling, mange tak. Jeg finder det en kende ironisk at det, der giver mig mine maskuline træk sørger også for at min feminine garderobeelementer må se sig slået af ekspanderet muskelmasse og voksende knogler.

Min kæreste har lovet at tage mig med på genbrugsshopping på fredag, så jeg kan finde nogle sko, der vil passe til outfitet, og som jeg måske ville kunne genbrug senere i andre sammenhænge.

*sigh* Damned be cross-dressing while also being an FTM in transition!239587

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s