Things change, baby

Jeg er lige mødt i skole og har allerede iført mig lille feminin ring på lillefingeren og læst posts fra både ”Mit såkaldte lesbiske liv” og ”Lesbiske noter”, så at jeg skriver et blog indlæg om mit møde på G-bar i lørdags på min kæmpe skærm gør vel kun mine umiddelbare heteronormative kammeraters tirsdag lidt mere spændende.. Ikke?

Det var lørdag og jeg var på G-bar med min ven Nor fra Sjælland. Dansegulvet er i gang og jeg er nok på min anden runde shots (medarbejder rabat bliver min levers død). Henover dansegulvet dukker en lidt høj, brun-page håret pige op iført blå skjorte. Umiddelbart meget lesbisk, hvis jeg må være lidt fordomsfuld.. Hun nærmer sig hastigt og snart hvisker hun både mit navn (uden at jeg har introduceret mig) og at ”jeg er mega sexet” til mig. Hun fortsætter sin parringsdans, men jeg er ikke umiddelbart interesseret i hende, hvilket hun som hitsene brager forbi ikke helt forstår..

Jeg får flygtet (eller også skulle jeg op efter tredje omgang shots), og finder hende senere i diskussion med min ven Nor på terrassen. Min afvisning af hende blegner da et nyt problem opstår da hun begynder at snakke om biologisk køn, og hvordan man bliver nødt til at være enten eller.

Don’t.

Det nu akavede møde med page-pigen bliver nu til en irriteret diskussion omkring biologi og køn. Jeg prøver at forklare, at 1. Ikke engang biologisk køn er to kasser. 2. Lad vær med at bruge argumentet om biologisk køn i diskussion med transperson/queer personer, for den åbenhed du vil udtrykke smuldrer under dig.

Biologisk køn er mange ting; Kromosomer, ydre kønsorganer, indre kønsorganer og hormonproduktion. Der er kæmpe differentet i alle kategorier og en masse gråzoner. For kan du fx virkelig stadig kalde en transkvinde for biologisk mand, når hendes pik ikke kan blive erigeret/er opereret væk, hun er steril og hendes hormonniveau høj på østrogen?

”Jaja, men hun VAR en biologisk mand”.

”Ja. Og du var et barn. Nu er du voksen. Things change, baby.”

I sidste ende opgiver jeg diskussionen og den falske åbenhed hun tydelig udtrykker, omend hun forsvarer den til det sidste. Jeg siger ikke, at man skal være blind og ikke anerkende biologi, jeg siger bare, at når du kalder mig sexet i alt min transhed (urgh) og bagefter understreger at alle inklusiv mig er enten eller rent biologisk. Så er du ikke meget bedre en russisk homofob.Skærmbillede 2015-02-17 kl. 13.12.02

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s