Min første tinder date

I aften skal jeg på min første tinder date nogensinde. Det er meget uformelt da vi skal ind og se comedy, og jeg egentlig mest inviterede hende fordi ingen af mine venner gad med mig, så mine forventinger er ikke store. Men jeg kom alligevel til at tænke på, at hvis jeg nu møder en på tinder, hvordan pokker skal jeg så forklare min kønsidentitet uden at skræmme pigebarnet væk?
Så sent som i går fik jeg endelig købt make-up (hurra!) men hvordan vil en potentiel pige mon reagere hvis de så deres drenge-flirt iført krigsmaling en lørdag aften?
I sidste ende er det jo ligegyldigt for hvis hun ikke kan acceptere mine queer sider og identitet then it’s not meant to be, men nogle vil måske kunne blive blødt op for det hvis de introduceres blidt til konceptet om at der ikke kun findes to køn. En viden som folk jo slår ihjel over, og helt sikkert vil afvise potentielle flirts over.

Thi det er ej nemt at være queer, men sådan er tilværelsen så tit. Hvis det ikke var neglakken på mine negle den var galt med, kunne det være min højde, mine politiske holdninger eller noget helt andet. Nogle gange skal man huske, at queer konceptet måske ikke er det der får folk til at vende ryggen, men noget andet. Og i sidste er vi jo ikke sat på jorden for at please andre.

tumblr_njo691Qrrn1rn0eeqo1_1280

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s