Er du bøsse eller hva?

Rigtig, rigtig, RIGTIG mange tror at jeg enten er biseksuel eller bøsse. Det er ofte noget jeg bliver spurgt om jeg er, eller også bliver mine venner spurgt om det af deres venner. Jeg har selv en yderst veludviklet gaydar og jeg kan kun huske én gang hvor jeg oprigtigt blev “snydt”.
Det var en kollega i en musical jeg spillede med i, som fuldstændig var fløjet forbi min gaydars ellers fintfølende sender. (Men det er et problem man ofte løber ind i når man laver teater og især musicals; Der er så mange bøsser at det er svært at se når nogen faktisk ikke er det.)

Jeg mødte min kollega på G-bar en aften hvilket ville have været helt cool, hvis det ikke var fordi jeg selv var ved at udforske min seksualitet med en fyr den dag – imens jeg havde en pige-kæreste. Som han vidste. Jeg prøvede at spille cool og forklare ham G-bar og min seksualitet da han sagde; “Du ved godt jeg er bøsse, ik? Jeg har været masser af gange”. fruit+faces+003

Jeg var mildest talt ufattelig pinlig berørt da jeg indså min “fejl”, og heldigvis har vi aldrig siden snakket om det. (Så vidt jeg husker). Er der noget mere pinligt at prøve at belære en bøsse om åbenhed for seksualiteter og G-bar når fyren, ja, ER bøsse?!

Vi kom fra at mange tror jeg er bøsse eller i det mindste biseksuel, og det er altså også dage hvor jeg ikke har neglelak eller make-up på. Selvom der ikke er noget galt i at være bøsse/biseksuel så synes jeg det er super stramt at bare fordi jeg er feminin så må jeg straks være til fyre. For det er jeg ikke. Helt. (Min egentlige seksualitet er et andet emne).
Hvorfor folk automatisk vil linke adfærd og seksualitet sammen ved jeg ikke. Fordi, come on, lever vi i 1950 eller 2015?! Alle de fordomme der er om fimsede bøsser må Søren Pape, Peter Jorde og mange andre mænd da snart have slået i jorden, og fordommene om at heteromænd da ikke kan være fimsede har Emil Thorup ret meget også pudret i jorden.

Bare fordi mine arme er all-over-the-place når jeg taler og jeg er mere lost om fodbold end vores stjernesystem så betyder det ikke, at dem jeg forelsker mig i har skæg, en flad brystkasse og en kødsalami i bukserne. Og hvorfor folk overhovedet tænker på hvad jeg tænder på at have i munden når jeg snakker om gulerødder det bekymrer mig også.

Anyway, jeg ér ikke bøsse. Sorry guys. Men én ting er jeg:

I am Fabulous

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s