Rock stjerne

Selvom jeg har været aktiv i LGBT miljøet meget længe, så er jeg meget ny på queer-scenen. Det føles som at gå ind i musikbranchen med sit ny op startede band; ”Hej! Vi elsker at spille musik og det vil vi gerne leve af”. Hvortil man bliver mødt af en mur af x-factor dommere der skal belære en om, ”at det altså er mere sikkert at blive ejendomsmægler. I kan vel bare spille musik i fritiden, ikke?”. Her vil jeg dog bemærke, at jeg tror Thomas Blachmann er utrolig queer bag sit behårede bryst og skallede hoved (men det er et andet emne).
Mit band har hverken navn eller outfit, og det betyder at andre ofte konkludere mit navn og køn ud fra skæg hår og en dyb stemme. Hvilket er forståeligt i en verden med ejendomsmæglere og sygeplejersker, men super nedern når man er rock-stjerne.

Her vil jeg nævne hvor mega sej Laura Jane Grace er fra ”Against Me!” der i en alder af 30 år sprang ud som transkvinde og har fortsat med at spille med sit band. I et interview siger hun; ”Jeg vil ikke ses som en trans-sanger, bare en sanger” – og sådan har jeg det også med mit solo-band. Så jeg er ikke ejendomsmægler eller sygeplejerske, men rock-stjerne.laura jane grace

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s